– یکی از راهکارهای موثر در درمان سوءهاضمه، افزایش ترشح صفرا توسط کبد است. سینارین و کلروژنیک اسید (chlorogenic acid) موجود در کنگرفرنگی موجب افزایش ترشح صفرا می شوند و بدین ترتیب عصاره برگ های گیاه در درمان سوهاضمه کاربرد دارد.
– سیناروپیکرین (cynaropicrin) و سایر سزکوییترپن لاکتون ها (sesquiterpene lactones) دارای اثرات کاهش دهنده قند و چربی خون هستند.
– سینارین از طریق افزایش دفع صفراوی استرول ها و افزایش ترشح و تخلیه صفرا کلسترول سرم را کاهش می دهد
– عصاره برگ کنگرفرنگی با مهار سنتز کلسترول و مهار اکسیداسیون LDL موجب پیشگیری از تصلب شرائین می شود.
– اثرات بازدارنده ی کنگرفرنگی بر تشکیل تومورهای پوستی در موش سوری ناشی از فیتوسترول (Phytosterol) های گیاه به نام تاراکساترول (Taraxerol) و فارادیول است (faradiol) است.
ترکیبات فنلی موجود در کنگرفرنگی دارای اثرات ضد میکروبی می باشند. در این میان کلروژنیک اسید، سینارین، لوتئولین- 7- روتینوزید و سیناروزید (cynaroside) نسبت به سایرین اثرات بارزتری دارند.
– عصاره گیاه کنگرفرنگی به عنوان منبعی از آنتی اکسیدان های طبیعی شناخته می شود. این آنتی اکسیدان ها شامل ویتامین C، هیدروکسی سینامیک اسید و فلاوون ها می باشند.