اثرات فیبر در رژیم غذایی (لاغری) و ترکیبات آن در سلامت متابولیک

 در اخبار دینه ایران

رژیم غذایی فیبر و همه غلات شامل ترکیباتی از نشاسته، ویتامینها، مواد معدنی، آنتی اکسیدانها می باشند. به عنوان یک نتیجه، تحقیقات اثرات مفید آن را در سلامتی در نظر می گیرد و در چندین دهه اخیر مورد توجه قرار گرفته است.

مطالعات بالینی آشکار می کند که مصرف فیبر و دیگر غلات در رژیم های غذایی (لاغری ) با چاقی و دیابت نوع دو ، سرطان و بیماری قلبی عروقی نسبت عکس دارد. بطور کلی فیبر خوراکی به بخش های خوراکی گیاهان یا مشابه کربوهیدرات اطلاق می شود که  به هضم و جذب در روده کوچک مقاوم هستند. فیبر در رژیم غذایی می تواند به بخش های زیاد و متفاوتی تقسیم شود. تحقیقات اخیر برای جدا کردن این ترکیبات و بررسی اثر بخشی آفزایش آن در رژیم غذایی ( لاغری ) انسان اختصاص دارد.

این بخش ها شامل آرابینوکسیلان، اینولین، پکتین، برن، سلولز، بتا گلوکان و نشاسته مقاوم است. مطالعه این ترکیبات فهم بهتری از اینکه چرا و چطور رژیم غذایی (لاغری ) با فیبر ممکن است ریسک بیماریهای مشخصی را کاهش دهند را ارائه می دهند. مکانیسم های اثرگذاری فیبر در  گزارش ها بر سلامت متابولیک به خوبی اثبات نشده است. حدس زده می شود  دلیل آن تغییرات ویسکوزیته روده، جذب مواد مغذی، سرعت عبور، تولید اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه و تولید هورمونهای گوارشی.

نوشته های اخیر

یک نظر بدهید

تماس با ما

شما میتوانید برای ما پیام بگذارید ما در اولین فرصت به ان پاسخ خواهیم داد

قابل خواندن نیست؟ تغییر متن. captcha txt
0

نوشتن را شروع کنید و اینتر را بزنید

آکدین