اثرات فیبر در رژیم غذایی (لاغری) و سلامت متابولیک

سرخط مقاله

کاربرد فیبرهای گیاهی در کاهش اشتها و رژیم لاغری

رژیم غذایی فیبر و همه غلات شامل ترکیباتی از نشاسته، ویتامینها، مواد معدنی، آنتی اکسیدانها میباشند. بعنوان یک نتیجه، تحقیقات اثرات مفید آن را در سلامتی در نظر می گیرد و در چندین دهه اخیر مورد توجه قرار گرفته است.

مطالعات بالینی آشکار میکند که مصرف فیبر و دیگر غلات در رژیمهای غذایی (لاغری) با چاقی و دیابت نوع دو، سرطان و بیماری قلبی عروقی نسبت عکس دارد. بطور کلی فیبر خوراکی به بخشهای خوراکی گیاهان یا مشابه کربوهیدرات اطلاق میشود که  به هضم و جذب در روده کوچک مقاوم هستند. فیبر در رژیم غذایی میتواند به بخشهای زیاد و متفاوتی تقسیم شود. تحقیقات اخیر برای جدا کردن این ترکیبات و بررسی اثر بخشی آفزایش آن در رژیم غذایی (لاغری) انسان اختصاص دارد.

لیست داروهای کنترل وزن

این بخشها شامل آرابینوکسیلان، اینولین، پکتین، برن، سلولز، بتا گلوکان و نشاسته مقاوم است. مطالعه این ترکیبات فهم بهتری از اینکه چرا و چطور رژیم غذایی (لاغری) با فیبر ممکن است ریسک بیماریهای مشخصی را کاهش دهند را ارائه میدهند. مکانیسمهای اثرگذاری فیبر در  گزارشها بر سلامت متابولیک بخوبی اثبات نشده است. حدس زده می شود  دلیل آن تغییرات ویسکوزیته روده، جذب مواد مغذی، سرعت عبور، تولید اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه و تولید هورمونهای گوارشی.

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.